Cora Music samarbetspartner till Manifestgalan
Cora logo

Cora Music samarbetspartner till Manifestgalan

Cora Music samarbetar med Manifestgalan för skapandet av ett kreativt och inspirerande svenskt musikliv.

Cora Music är stolta att kunna tillkännage sitt samarbete med Manifestgalan. Manifestgalan är Sveriges enda oberoende musikgala där pris delas ut för verk skapade det senaste året. Manifest är musikpriset som uppmärksammar och lyfter artister och inspelningar utgivna av oberoende skivbolag, och är årets stora händelse i indiemusiksverige. 

”Det är en självklarhet att Cora Music ska samarbeta med Manifestgalan och därmed en viktig del av den oberoende axeln i svensk musikbransch. En av grundidéerna med Cora Music är att ge tillgång till en produkt som hjälper rättighetshavare att sprida sin musik till nya mediesegment, och således generera helt nya intäktsflöden, vilket korrelerar bra med vad indiebolag- och artister idag ofta strävar efter”, säger David Gunnarsson, Label Coordinator på Cora Music.

”Några av årets nominerade på Manifestgalan har dessutom gjort sin musik tillgänglig i vår repertoar, och jag ser fram emot att se hur det går för alla dessa i prisutdelningen.”

Cora Music är ett dotterbolag till upphovsrättsorganisationen Stim och licensierar välkänd musik till videoproduktioner på YouTube. Tjänsten erbjuder ett unikt musikbibliotek av tusentals låtar och ljudeffekter där alla royalties går tillbaka till rättighetshavarna bakom musiken. 

För mer information om Cora Music eller Manifestgalan klicka här respektive www.manifestgalan.se.