Lär dig mer om musikrättigheter och musik på YouTube
Cora logo

Lär dig mer om musikrättigheter och musik på YouTube

Den 8 december kl 13.30 anordnar vi tillsammans med Stim ett kostnadsfritt livewebbinarium för dig som arbetar med video eller Youtube. Anmäl dig idag!

I december anordnar vi ett livesänt webbinarium där vi kommer att gå igenom hur det faktiskt fungerar med musikrättigheter & online-videor. Att hitta rätt och bra musik att använda i video kan vara krångligt. Var hittar man musik och vilken musik har man rätt att använda? Vilken musik går eller går inte att använda i videor på Youtube? Kan man använda en låt i en video om bara använder några sekunder av den, eller om man modifierar den på något sätt? Hur får man tillåtelse att använda en copyrightskyddad låt? 

Allt detta får du svar på i vårt livewebbinarium den 8 december kl. 13.30 på Zoom. Det är helt kostnadsfritt. Anmäl dig idag!

Kom och lyssna på Max Gylling från STIMSvenska Tonsättares Internationella Musikbyrå och Malte Andreasson från Cora Music när de pratar om musikrättigheter och musik i videor på Youtube. Ta chansen att ställa frågorna du alltid undrat! 

Vad gör STIM?
STIM är en upphovsrättsorganisation som bland annat hjälper sina medlemmar att få betalt när någon använder deras musik. STIM tar in rapporter om vilken musik som spelats, spelats in eller streamats. Läs mer om deras arbete här!