TOPP 3 - Januari
Cora logo

TOPP 3 - Januari

Vilka låtar fick mest uppmärksamhet av Cora Musics användare under januari? Här är de populäraste låtarna!

Varje månad presenterar vi en Topp 3-lista med låtar från musikbiblioteket som fått mest uppmärksamhet under föregående månad. Under januari gav våra användare extra kärlek till genrer som klassisk musik, dansband och norrländskt elektroniskt dunk.

TOPP 3 - JANUARI:

1. Antonio Vivaldi - Concerto No.4 in F minor

Det är ingen överraskning att verk från barockkompositören Antonio Vivaldi placerar sig på topplistan. Verket kommer från “The Four Seasons” och är ett av hans mest kända stycke. Verket speglar sig i vackra och livfulla tonerna som förmedlar både känslor och förhöjer scener, som visat sig vara mycket användbart till videor! 

Ladda ned och använd låten här! 

2. Hooja - Levererar

Hooja håller sig kvar på topplistan under januari men nu med en ny låt. Den norrländska duon verkar vara något hos en favorit hos våra användare. Kanske är det de populära texterna eller den elektroniska dunken som gör de extra bra att använda i videor på YouTube. Vad än Hooja gör så skapar de magi!

Ladda ned och använd låten här!

3. Larz-Kristerz - Kan jag få gå 

In på listan för januari dansar sig dansbandet Larz-Kristerz! Deras musik kan beskrivas som en salig blandning av country, pop, schlager och folk. De har nått stora framgångar och turnerat runt i Sverige och utomlands. Dansbandsmusik är ju framtagen för att dansa till men visar tydligt att genren också går utmärkt att använda i videoproduktion också!

Ladda ned och använd musiken här!